Pieczony brzuch wieprzowy z puree z batatów
Seafood chowder – Irlandzka zupa rybna
Sałatka z halloumi, komosą ryżową, marchewką i pastą harissa
Zielona sałatka z łososiem
Sałatka z zapiekanymi gruszkami
Domowy ketchup z pomidorów z puszki
Dressing z sera pleśniowego
Cytrynowo koperkowe aioli
Pieczony łosoś z puree z rzepy i szparagami
Wegańskie Ciasto Czekoladowe
Ciasteczka z kawałkami białej i mlecznej czekolady
Pieczona makrela z salsą pomidorową
Ziemniaki Hasselback z Czosnkiem i Rozmarynem
Bezglutenowe ciasto pomarańczowe z polenty
Tortellini nadziewane pieczarkami i szałwią
Barszcz czerwony z tortellini i piernikiem
Pieczeń z baraniny z warzywami okopowymi
Zupa marchewkowo dyniowa z kozim serem
Jajka w koszulce z fasolą czarne oczko