Przegrzebki z dynią piżmową i puree z selera
Sos pomidorowy z pieczoną papryką
Makaron z pulpecikami w sosie pomidorowym
Amerykańskie naleśniki z jeżynami i syropem klonowym
Risotto z porem i świeżym tymiankiem z piersią kaczki
Pulpeciki z indyka z kaszą jaglaną
Jajka w koszulkach ze szparagami i sosem holenderskim
Spaghetti z pesto bazyliowym
Pesto z cukinii z makaronem pappardelle i migdałami
Risotto z pieczarkami i świeżym tymiankiem
Jajecznica na toście z wędzonym łososiem
Hamburger z kaszanką i jabłkiem
Makaron z kurkami i boczkiem w sosie kremowym
Owsianka z cynamonem, miodem i owocami leśnymi
Jajka po Benedyktyńsku z wędzonym boczkiem
Omlet Francuski z szynką, serem i szczypiorkiem
Tosty Francuskie z bekonem i syropem klonowym
Frittata z fetą i szpinakiem
Ciasteczka z kawałkami czekolady
Letnia sałatka z kozim serem i mini bruschetta