Barszcz czerwony z tortellini i piernikiem
Pieczeń z baraniny z warzywami okopowymi
Przegrzebki z dynią piżmową i puree z selera
Makaron z pulpecikami w sosie pomidorowym
Pulpeciki z indyka z kaszą jaglaną
Risotto z pieczarkami i świeżym tymiankiem
Jajecznica na toście z wędzonym łososiem
Hamburger z kaszanką i jabłkiem
Jajka po Benedyktyńsku z wędzonym boczkiem
Omlet Francuski z szynką, serem i szczypiorkiem
Frittata z fetą i szpinakiem
Ciasteczka z kawałkami czekolady
Czerwone tajskie curry z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowym
Ciasto marchewkowe z lukrem serowo-cytrynowym
Brownie z kawałkami białej czekolady
Zupa czosnkowa na białym winie z mulami i szałwią
Ciasteczka z żurawiną i białą czekoladą
Saute schabowy z sosem musztardowym